Wij zijn een klein zelfstandig bedrijf met jaren ervaring in de koop en verkoop van Berberpaarden en Berber-Arabieren. Jarenlange ervaring met het fokken en trainen van deze paarden geeft ons de beste kennis wat betreft dit ras. Ook met andere rassen hebben wij veel tijd doorgebracht en daardoor zijn we nog beter in staat de bijzondere kenmerken van de Berbers te herkennen en te optimaliseren. Wij beschikken over handelscontacten in de Maghreb landen en de EU en werken alleen met gekwalificeerde fokkers en trainers.

Alhoewel het huidig aantal Berbers in Nederland niet hoog is (wereldwijd wordt het aantal slechts geschat op 3000 en de meeste hiervan bevinden zich in Frankrijk en Duitsland), het aantal Berber-Arabieren is met 300.000 aanzienlijk hoger. Bovendien kunnen wij ook informatie verschaffen over andere kwaliteitspaarden.

Voor alle paarden geven wij elementaire informatie zoals de leeftijd, kleur, geslacht, type, niveau en stokmaat. Ook verschaffen wij de naam van de vader en moeder, zodat de afkomst duidelijk is. En wij kunnen je helpen met vragen zoals: waarom staat hij te koop? Wat is de geschiedenis van het paard?

Indien nodig kunnen wij ook assistentie verschaffen voor onderhoudseisen, budgettering en wat er nog meer komt kijken bij het kopen van een paard. Het is ook mogelijk om een proefperiode af te spreken zonder koopverplichting.